Støtterne til Teknikkens Univers


Lolland Kommune har i 2011 via Destinationspuljen tildelt Teknikkens Univers 400.000 kr. til projektmodning. Vi er taknemmelige for den udviste interesse og forståelse for at projektet skal videreudvikles og blive til virkelighed.


Vi har den 20. januar 2011 modtaget 10.000 kr. fra  Lollands Banks jubilæumsfond. Vi takker for bidraget, og håber vi hermed har åbnet øjnene for endnu flere bidragydere.


Den 1. februar blev Lolland-Falsters første klimapartneraftale indgået mellem Teknikkens Univers og DONG ENERGY. Du kan læse mere under pressemeddelelser.


Arkitektfirmaet BayArch med Christian Bay-Jørgensen i front har været inspirator til en fantastisk bygning med indbygget masser af nytækning.
Fra den første skitse, som blev lavet “free of charge”, har vi nydt godt af tanker, kontakter og meget mere, hvilket har fastholdt troen på, at Teknikkens Univers i sin nye form “MOVE” vil blive realiseret.


Mads Thimmer har haft en vild vision, som i 2012/13, da den blev lanceret var så spændende, at selv om pengene til realiseringen løb op i 432 mio. kr . har vi ikke givet op.